Bescherm uw hond

Tijdens de wintermaanden is het erg donker. Hierdoor is een verlichting hond cruciaal voor uw hond. Zo kunt u uw hond beschermen van gevaar van buitenaf en kunt u uw hond altijd vinden.

Verlichting in het donker

Het is erg belangrijk om uw hond te beschermen tijdens de koude winterdagen. Op een koude winterdag is een verlichting voor de hond erg cruciaal. In de donker zien we onze hond natuurlijk minder, maar vooral voor de bescherming van de hond zelf is het beter. Wilt u uw hond niet uit het oog verliezen, kies dan voor verlichting voor de hond. Deze kunt u dan gebruiken tijdens een wandeling of tijdens een fietstocht. Stel dat u een wandeling maakt met uw hond en er komt een auto rijden vanuit een andere kant. De hond zelf zal niet opletten, want uw hond kan niet altijd snel reageren op gevaar. Hierdoor is het cruciaal om uw hond te beschermen door middel van bijvoorbeeld een hondenlampje of een reflectief hondenvest. Zo zien andere weggebruikers duidelijk dat er een hond aanwezig is.

Een hondenvest

Honden met kleding zie je steeds vaker. Het wordt steeds populairder om je hond kleding te laten dragen, maar een ander functioneel item is bijvoorbeeld het lichtgevende vest voor honden. Dit zijn meestal vesten van polyester. Hier zijn led lichtjes aan vastgemaakt. Deze lichtjes kunt u verstellen. U hebt bijvoorbeeld drie standen. De led lichtjes kunt u verstellen in knipper fase. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor langzaam knipperen, snel knipperen en constant aan staan. Als het pikdonker is kunt u bijvoorbeeld kiezen om het constant aan te houden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden ook wel veiligheidsvestjes genoemd. Ook kunt u kiezen voor een veiligheidshesje in plaats van een veiligheidsvestje. Deze zijn net wat anders dan de vesten. Deze bevat geen echte verlichting. Deze zijn gemaakt van reflecterende stoffen en kleuren. Zo wordt er neonkleurige polyester gebruikt. Hierdoor val je in het donker sneller op.

Hondenlijn of een halsbandje

U kunt natuurlijk ook kiezen om uw hond te beschermen door middel van verlichting accessoires. Denk hierbij aan een hondenlijn of een halsbandje. U kunt kiezen voor een hondenlijn die reflecterend is. Hierdoor kunt u het uiteinde ook snel zien en kunt u uw hond al snel naar u toe trekken. Hiernaast kunt u ook kiezen voor een halsbandje met reflecterende of lichtgevende details. Ook deze zijn de afgelopen jaren erg populair. Dit komt doordat deze zowel fijn als effectief zijn. U kunt uw hond overal en altijd vinden!