Betonnen vloerplaat bestellen

betonnen vloerplaat

Onlangs hebben wij een betonnen vloerplaat aangeschaft en hier zijn wij erg tevreden over. Ons bedrijf heeft een werkruimte waar veel mensen over de vloer komen. Merendeel van deze mensen zij onze klanten die hun auto komen brengen voor een reparatie of andere klus. Deze ruimte was voorheen een showroom van een ander bedrijf en daarom lag hier nog een soort zeil in. Op zich staat dit wel mooi, maar is niet echt praktisch om op te werken. Daarom zijn wij overgestapt om hier een andere vloer in te leggen. Eentje die tegen een stootje kan waar olie en andere rommel geen kans maken om in te trekken.

Online een betonnen vloerplaat besteld

Nadat wij het erover eens waren dat er een andere vloer in deze ruimte moest komen, hebben wij contact gezocht met Dallebeton. Dit bedrijf heeft vele jaren ervaring op dit gebied en weet als geen ander welke vloer het beste in deze ruimte zal passen.

Ons werd de verschillende mogelijkheden uitgelegd en hierop hebben wij een bestelling geplaatst. Niet veel later werden deze bestelling geleverd en konden wij hiermee aan de slag. De werkruimte ziet er nu top uit en dat hebben wij mede te danken aan Dallebeton.