Clip in Extensions

Clip in Extensions

Altijd al lange haren willen hebben, dan zijn Clip in Extensions, de oplossing. Voor mij was dit een droom die uit kwam en daar ben ik tot op de dag van vandaag nog heel erg blij over.

Onze trouwdatum hadden wij al een datum voor gepland. Aan ons de taak om alles te gaan regelen en ook voor de kleding te gaan zorgen. In eerste instantie leek het nog heel erg lang te duren, voordat wij elkaar het ja-woord zullen geven. Maar in de praktijk was dat heel anders.

Clip in Extensions

Zeer mooie Clip in Extensions gekocht

De tijd die ging razendsnel en daardoor leek heet haast onmogelijk om alles voor onze bruiloft geregeld te hebben. Mijn jurk en het kostuum voor mijn aanstaande echtgenoot, dat hadden wij al. Net zoals de feestlocatie. Maar waar ik tegenaan liep was het kapsel wat ik die dag zal dragen. Ik had de hoop dat mij haren in die tijd al flink waren gegroeid en ik hierdoor een leuk kapsel kon hebben. Maar helaas was dat niet het geval. Mijn haren vielen net boven mijn schouders en hierdoor te kort om iets leuks van te maken. Dat was een hele grote teleurstelling voor mij.

Toen ik dit aan een goede vriendin vertelde keek zij mij vragend aan. Zij vroeg mij of ik nog nooit van Oxyextensions had gehoord. Hier is het mogelijk om , online diverse haar stukjes te bestellen. Hiermee kan jij een eigen kapsel creëren en niemand kan zien dat het geen echte haren zijn. Mijn bruiloft kon niet meer stuk en mijn haren ook niet.