Ga voor doosletters voor je bedrijf

Ga voor doosletters voor je bedrijf

View of glowing hotel sign at night

Voordelen van doosletters voor je bedrijf

Goede belettering voor je onderneming is uiteraard erg belangrijk. Je wilt dit doen op een manier die opvalt én professioneel eruit ziet. Daarom gaan steeds meer bedrijven voor doosletters. Met doosletters haal je namelijk veel opties voor maatwerk en andere voordelen in huis. In dit blog vertellen we je dan ook alles over de voordelen van doosletters.

Wat zijn doosletters?

Voordat we de voordelen opsommen, vertellen we eerst wat doosletters zijn. Doosletters zijn uniek ten opzichte van andere soorten belettering, doordat elke letter een op zichzelf staand teken is. Omdat elke doosletter uit het montage-oppervlak geëxtrudeerd wordt, zijn ze altijd drie-dimensionaal. Hoe diep de tekens zijn is afhankelijk van de grootte van de letters. Omdat doosletters per definitie erg opvallen, zie je ze vaak in winkelcentra, bars, restaurants, kantoorgebouwen en zorginstellingen.

Goed voor de merkidentiteit

Je kunt doosletters zowel verlicht als onverlicht krijgen. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in zo’n beetje elke afmeting. Dit maakt doosletters perfect om de merkidentiteit van je bedrijf te versterken. Kies het lettertype dat bij je merk past, geef de letters een goede plek aan je pand en je draagt elke dag je merk op de juiste manier uit aan de honderden mensen die je gebouw passeren.

Val overdag en ’s nachts op

Doosletters worden in de praktijk vaak gebruik mét verlichting. Dit wordt vooral gedaan door bedrijven om ook ’s nachts op te vallen. Je bent met je bedrijf ’s nachts dan misschien niet open, je wil natuurlijk wel opvallen in de nachtelijke uurtjes. Vooral als je pand zich in het centrum van een stad bevindt of langs een drukke snelweg. Door voor lichtgevende doosletters te kiezen, zorg je ervoor dat je ook ’s nachts duidelijk zichtbaar, vindbaar én herkenbaar bent voor je doelgroep.

Milieuvriendelijk

Je wil als bedrijf natuurlijk milieuvriendelijk zaken doen. Op een milieuvriendelijke en duurzame manier opvallen hoort daar uiteraard ook bij. Doosletters zijn daarvoor dan ook een uitstekende keuze. Ze zijn ten eerste namelijk erg onderhoudsarm. Ze zo nu en dan even controleren op verwering is vaak al voldoende. Daarnaast raden we je aan om LED-verlichting te gebruiken al je voor verlichte doosletters wil gaan. LED-lampen gaan namelijk tot wel 5 jaar mee en zijn erg efficiënt qua energiegebruik.

Meer weten?

Wil je meer weten over doosletters? We vertellen je er graag meer over. Stel je vragen gerust via het contactformulier en we beantwoorden je vragen zo snel mogelijk!