Het kleine eiland Kog Lipe

Koh Lipe

Thailand is natuurlijk een erg mooi land om je vakantie te gaan vieren, maar kies je er dan voor om op het vaste land te zitten of ga je liever naar een eiland toe wat er omheen ligt? Dat is natuurlijk een moeilijke vraag. Het vast land is erg mooi, maar op de eilanden zul je dingen tegenkomen die je op het vaste land absoluut niet zal zien. Neem bijvoorbeeld het leuke eiland Koh Lipe. Dit is een klein eiland wat hoort tot Thailand, maar het zal je zeker niet teleurstellen. Het eiland is namelijk net alsof het uit een paradijs komt. Je hebt hier witte stranden, maar ook nog eens het mooiste blauwe water wat je eigenlijk alleen in films tegenkomt. Dat is natuurlijk super mooi en je zult hier dus ook zeker een mooie vakantie kunnen vieren.

Hoe groot is het eiland?

Zoals net al is gezegd zie je dus ook dat Koh Lipe een klein eiland is. Met klein eiland wordt dan ook echt klein bedoelt. Het eiland is namelijk vier kilometer land en maar 6 kilometer breed. Dit is echt klein, maar je zult dus ook zien dat het eiland helemaal auto vrij is. Je zult er ook geen auto nodig hebben omdat je overal heen kan lopen of misschien met een fiets. Je kunt er dus ook voor kiezen om een wandeling te maken om het hele eiland heen.

Koh Lipe

Duiken

Een van de dingen die je kunt doen op Koh Lipe is bijvoorbeeld duiken. Je zult namelijk zien dat het zeer mooi koraal heeft wat je eigenlijk ook niet kan missen. Mocht je dan op het eiland zijn is dit dus ook zeker een must om te gaan doen. Na het duiken kun je dan ook nog eens genieten van een heerlijke barbecue en heb je dus eigenlijk wel een perfecte dag.