Op zoek naar El Naturalista boots

Ik ben al een tijd op zoek naar El Naturalista boots, maar tot op heden ben ik er nog niet in geslaagd om leuke schoenen te kopen. Ben hier stad en land al voor af wezen zoeken, maar telkens voel het model van de schoen met tegen, of was de schoen niet in min maat te verkrijgen. Tot ik op de website van Van Bommel schoenen terecht kwam, hier stonden heel veel modellen van de schoenen waar ik al maanden naar op zoek was, en zelfs in mijn maat. Wist niet wat me overkwam en ben er eens goed voor gaan zitten om meteen een paar schoenen tegelijk aan te schaffen. Waar ik al die maanden naar op zoek was stonden hier in alle kleuren en maten op de site. Ik hoefde er niet eens de deur voor uit, maar lekker vanuit mijn luie stoel kunnen bekijken welke schoenen ik nu precies wilde hebben. Ik heb dan ook eindelijk na een paar uur achter mijn beeldscherm te zitten turen twee paar leuke schoenen besteld. De ene schoen, een knalrood paar, heeft een leuk hakje met een gebreide kraag eraan, de andere, een blauwe schoen, is een makkelijke instapper met flexibele zolen. El-Naturalista--862--thumb-09-v2