Perfectie met akoestiek

Op het kantoor willen we nog wel eens gezellig kletsen. Niet dat het erg is maar om je concentratie erna weer terug te krijgen is moeilijk. Althans ik heb hier onwijs veel moeite mee waardoor ik nog wel eens oordopjes meeneem naar het werk. Niet bepaald sociaal maar ik moet toch wat?!

3d wonderwall HL 02

Door gebruik te maken van goede akoestiek kan je er op een efficiënte manier voor zorgen dat het geluid niet over de gehele ruimte te weerkaatsen is. Dit wordt dan gewoon verdeeld op je eigen plekje, wel zo prettig om te weten wanneer er mensen intensief aan het werk zijn. Doordat mij de opdracht is gegeven om op het internet te zoeken naar een bedrijf die dit ons kan leveren hoopte ik het snel te vinden. Ik ben dan ook vrij snel terecht gekomen op de website van akoestiekbycvousplait.be. Hier is het namelijk mogelijk om goede akoestiek te krijgen voor een zeer betaalbare prijs! Qua prijs vond mijn werkgever het geen probleem, zolang het maar goed zou werken. Uiteindelijk hebben ze het bij ons gemonteerd en zijn wij dan ook zeer tevreden over de goede service van hun!