Realistisch gras in je tuin

kunstgras

Het gebruik van kunstgras wordt nog mooier wanneer je gras hebt wat van uitstekende kwaliteit is, daar hoef je bij grasengroenkunstgras.be geen zorgen over te hebben. Naast de kwaliteit kun je ook de kleur van je gras kiezen, en de lengte van de vezel. Vaak is een wat langere vezel realistischer dan gras met een korte vezel, maar het is natuurlijk een persoonlijke keuze wat je mooi vind in je tuin. Wat voor gras je ook kiest, je hoeft geen tijd meer te steken in onderhoud.

kunstgras

Perfect voor kinderen en dieren

Spelende kinderen zijn een schrik voor menig tuinbezitter, rennen en stoeien op het grasveld kan het gras niet alleen beschadigen maar ook voor kale plekken zorgen.Ondanks dat je het goed probeer te onderhouden is het moeilijk deze plekken weer mooi te krijgen, vaak heb je ook last van plat gras door bijvoorbeeld een zwembad in tuin. Met kunstgras is dit allemaal niet meer aan de orde, genieten van je tuin zonder in het voorjaar weer weken het gras op te knappen.

Binnen een dag een mooie tuin

Laat je het kunstgras leggen dan heb je over het algemeen binnen een dag weer een prachtig verzorgde tuin, hierbij kun je ook kiezen welke werkzaamheden je zelf uit wilt voeren. Er zijn drie soorten pakketten, bij het complete pakket laat je alle werkzaamheden over aan grasengroenkunstgras.be, bij de twee andere pakketten doe je zelf een aantal werkzaamheden wat de prijs reduceert van het leggen. Je kunt altijd overleggen met de medewerkers welke werkzaamheden je wel en niet kan doen.