cherm je tafel tegen krassen

epoxy giethars

Een salon of eettafel krijgt in de loop der jaren een hoop te verduren, je ontkomt er bijna niet aan dat er krassen op komen tijdens gebruik. Maar wist je dat je een tafel kan beschermen tegen gebruikerssporen? Op deze manier doe je niet alleen langer met je tafel, maar blijft deze ook veel mooier. Met epoxy giethars bescherm je niet alleen tafels, maar ook het aanrechtblad in de keuken. Zelfs wanneer je erg creatief bent, kun je met de giethars leuke dingen doen. Dierbare voorwerpen kun je eenvoudig ingieten met de hars, waardevol als je dierbare voorwerpen hebt die je altijd wilt behouden.

epoxy giethars

Ontwerp je eigen kunstwerk

Ook wanneer je een waar kunstwerk van je salontafel wilt maken, kun je gebruik maken van epoxy giethars. Omdat er meer dan 200 kleuren zijn die je kunt gebruiken, heb je altijd een mooie passende kleurencombinatie om je werkstuk te maken. Of je nu een ring van een dierbare in wilt gieten, of droogbloemen het is allemaal mogelijk. De hars bestaat uit 2 componenten, gietbare hars en een verharder. Door de chemische reactie wordt de hars enorm hard, tot wel twee keer harder als beton.

Bes

Eenvoudig schoon te houden

Bijkomend voordeel van epoxy giethars is dat het eenvoudig is schoon te houden, door met verschillende kleuren en lagen te werken krijg je een prachtig diepte effect. Door de tafel af te werken met een speciale coating, is de hars beschermt tegen vuil. De coating is te verkrijgen in drie soorten, mat, zijdeglans en hoogglans. Perfect te combineren met de andere meubelstukken binnen je interieur. Ook wanneer je geen ervaring hebt met het werken met hars, kun je eenvoudig een prachtige tafel ermee bewerken. Kleuren blijven ook na jaren nog mooi, mede omdat de hars UV bestendig is.