Design meubels in jouw huis

Design meubels

Niet ieder huis is hetzelfde, en dit is ook maar goed ook. Ieder persoon heeft zo zijn eigen smaak en het ene huis is groter dan het andere. De ene persoon houd van een strak interieur zonder veel poespas en de ander houd van heel veel accessoires in huis en felle kleuren. Living Moens heeft voor ieder wat wils. Het assortiment gaat van industrieel tot landelijk en van zwart wit tot stoelen en banken in het geel. Vaak associëren mensen designspullen met raar uitziende meubels die alles behalve comfortabel zouden zitten. Maar Living Moens bewijst het tegendeel. Design meubels zijn dan wel iets prijziger dan een stoel of bank van de ikea, maar het zitcomfort gaat wel degelijk omhoog en de materialen die gebruikt worden zijn ook van hogere kwaliteit.

Design meubels hoeven niet altijd duur te zijn

Vaak worden design meubels geassocieerd met hoge prijzen. Het klopt inderdaad dat kwaliteit design meubels maar weinig worden aangeboden voor prijzen zoals je bij een Ikea vind. Design eetkamerstoelen zijn bijvoorbeeld al beschikbaar vanaf €80 per stuk. Over een langere tijd zul je hier meer van kunnen genieten, omdat het product ook langer mee zal gaan dan de gemiddelde eetkamerstoel.

Design meubels

Design trends 2022

Een van de trends van 2022 is de terugkomst van vintage. Vintage spullen zijn vaak makkelijk aan te komen door een tweedehands winkel te bezoeken. Vintage stijl bestaat uit versleten dingen, felle kleuren en foute printjes. Naast vintage is het hip om in 2022 te werken met natuurlijke materialen zoals hout en steen. Een laatste trend is veel donkerbruine en zwarte accenten gebruiken. Met het gebruik van zwarte accenten breng jij meer diepte in jouw woonkamer setting. Voor zwarte accenten is het wel belangrijk om je grote objecten in de kamer zoals banken een lichte kleur geeft.