Drie loungebanken voor buiten

Gisteren heb ik drie loungebanken voor buiten besteld. Ze leveren ze volgende week, ben erg benieuwd! Tot die tijd moet ik druk aan de slag met mijn tuin, het ziet er op dit moment niet uit. Ik heb wel een plek waar ik de loungebanken neer kan zetten, maar alles daarom heen is een complete ramp. Heel veel onkruid, ik heb het al een jaar niet meer bijgehouden. Gelukkig wordt het dit weekend mooi weer, dus kan ik daar meteen weer wat aan doen. De loungebanken voor buiten staan onder een overkapping, waardoor ik het ook lekker in de winter kan gebruiken, of wanneer het regent. Ik heb er wel weer zin in, ik zit echt weinig buiten de laatste tijd. Waarom weet ik niet. Laatst was ik bij een vriendin en ze zei dat ze het zo erg miste om een tuin te hebben en toen voelde ik opeens een schuldgevoel, ik snapte het en ik voelde mij een beetje ondankbaar dat ik zo weinig van mijn eigen tuin gebruik maak. Ik mag van geluk spreken dat ik midden in het centrum toch nog de mogelijkheid heb om in de tuin te zitten. Er zijn veel mensen die het een stuk minder goed hebben.

Dutch-Riviera-Logo-header