Groepsaccommodaties vind je op groepen.be

Het komt met grote regelmaat voor dat grotere groepen mensen samen op zoek zijn naar groepsaccommodaties. In veel gevallen gaat het om groepen vrienden of families, die op zoek zijn naar een onderkomen voor een vakantie. Maar er zijn ook andere organisaties, die graag goede groepsaccommodaties willen hebben. Daarbij kun je denken aan scholen, die een onderkomen willen hebben voor een groep leerlingen op werkkamp. Of bedrijven, die met een groep werknemers een weekje aan teambuilding willen doen. Het komt ook vaak voor dat een stel voor hun bruiloft de hele familie wil uitnodigen en daarvoor geschikte groepsaccommodaties zoekt.

Veel ervaring in groepsaccommodaties bij groepen.be

Het bedrijf achter groepen.be is bijna dertig jaar geleden opgericht. In de loop der tijd is de organisatie flink uitgebreid. Inmiddels werken er veertien mensen, van wie de meesten al meer dan tien jaar in dienst zijn van het bedrijf. Het aantal groepsaccommodaties dat wordt aangeboden ligt rond de 1.000. Deze zijn te vinden in een groot aantal landen in Europa. Daaronder zijn groepsaccommodaties met heel bescheiden voorzieningen, maar ook luxe landgoederen die je voor een periode kunt huren. Bijzonder is dat het team van groepen.be aan alle verhuurde accommodaties zelf een bezoek heeft gebracht.

Ondersteuning bij de bedrijfsvoering

Bij groepen.be heeft men de filosofie dat een goed overleg met alle aanbieders van accommodaties de sleutel is tot het succes. Daarom wordt door groepen.be met grote regelmaat bijeenkomsten voor verhuurders van accommodaties georganiseerd. De eigenaren kunnen daar met elkaar in gesprek om ervaringen uit te wisselen. Door groepen.be wordt ook hulp geboden bij de bedrijfsvoering van de verhuurders. Het blijkt dat zij dat soms een moeilijk onderdeel vinden. Tijdens de visites van de specialisten aan de locaties worden tips gegeven over hoe de verhuurders hun groepsaccommodaties nog verder kunnen verbeteren.