Isolatiewerken werken

Wanneer het je huis ontbreekt aan isolatiewerken, dan is het nu de juiste periode om daar verandering in te brengen. Je zou naar de bouwmarkt kunnen rijden en de wagen en aanhanger vol kunnen laden met allerhande platen, rollen en bussen purschuim en er zelf aan kunnen beginnen. Dit wordt echter afgeraden, daar er veel bij komt kijken. Maak je een fout, dan wordt het knap lastig om deze te herstellen. Neem liever een erkend bedrijf in de arm; dan weet je dat je goed zit.

Isolatiewerken JK

De vakmensen van Isolatiewerken JK nemen de tijd om je woning van onder tot boven door te nemen zodat ze je het beste advies kunnen geven omtrent isolatiewerken. De ligging van de woning en het bouwjaar spelen hierin een rol. Dateert je huis van na de jaren twintig van de vorige eeuw, dan is de kans aanzienlijk dat het beschikt over spouwmuren. Is dit niet het geval, dan kan er binnen- of buitenmuurisolatie worden toegepast. En vloerisolatie. Maar vergeet vooral het isoleren van de zolder niet. Warmte stijgt immers op.

Spouwmuren

Zijn er spouwmuren, dan staan de isolatiedeskundigen van Isolatiewerken JK te springen om ermee aan de slag te gaan. Na het boren van gaten zal de voor jouw huis meest geschikte isolatietoepassing tussen de muren worden ingebracht. De spouw kan worden gevuld met parels, steenwol, glaswol of purschuim. Het laatste, PUR, is de afkorting van polyurethaan. Lang werd gedacht dat de aanwezigheid van dit materiaal niet bevorderlijk was voor een goede gezondheid, maar deze geruchten bleken ongegrond. Gelukkig maar, want dit materiaal is dankzij de toepassingsmogelijkheden – het kan bijvoorbeeld zowel in vloeibare als in vaste vorm aangebracht worden – uitermate geschikt voor isolatiewerken. Verder is het vochtbestendig, maar behoudt het wel zijn ademende eigenschappen, wat werkt in het voordeel van de vochtbalans in uw woning.

Lonend

Je zult geen spijt krijgen van het ondertekenen van de offerte van Isolatiewerken JK. Je eerstvolgende energierekening zal je een stuk vriendelijker aankijken en het kan je niet meer boeien dat het plaatselijke jeugdorkest nu nét het huis van de buren uit heeft gekozen als repetitieruimte…
En, ook al komen ze zelden voor in deze contreien: tijdens warme zomerdagen zullen je kamers niet meer broeierig aanvoelen. De hitte wordt immers mooi buitengehouden.